Värsta dan på året!!

Hej :) 
 
Blogg appen fungerar fortfarande inte så jag uppdaterar inte så ofta.
 
Ikväll ska jag jobba igen och idag är det värsta fan på hela året för vi säljer som mest Ida och det kommer va kaos och rusch hela tiden. Jag jobbar på kvällenoch hoppas att det har lugnat ner sig lite men då ska vell alla äta middag efter att det har handlar inför midsommarmen men man kan ju alltid hoppas :)
 
Idag hoppas jag att våra sista skal kommer jag saknar fortfarande ett och det är det jag har längtat efter hehe ;) jag hämtar det innan jag går till bussen :)

Sola

Hej :)
Blogg appen funkar inte så jag kundeinte bloga igår men gör det påett annat sätt :)
 
Igår var Emmy här :) vi fotadeoch kollade på fotboll och film :) det var väldigt längesen vi träffades så det var kul :) vi ses även på fredag, midsommar som vi har gjort så länge jag kan minnas :) 
 
Idag var det äntligen sol så Ida och jag solade en timme meN helti onödan för man fick ju ingen färg :/ ska ikväll ska jag jobba och dVasas mig jobba till 9 istället för 8 så jag ställde upp på det :) har ändå Inget annat för mig lixom ;) 

Nytt skal :D

Idag kom ett av mina skal jag beställde i söndags :) Dock var skalet till en iPhone 4 så den passade inte riktigt men det skiter jag i ;)

Vad tycker ni? :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3466485/images/2012/pic_207061559.jpg" class="image">


Klippt gräs igen

Nu har jag och Ida precis klippt våran stora gräsmatta. Det var inte så jobbigt för vi är ju 2 st så det går ganska fort och vi lämnade lite till Sofi ;)


Ingen sol idag heller :(

Hej :)

Det är ingen sol idag heller så det blir Inge solande för mig idag heller men jag ska sitta inne och kolla på tv ;) hehe nej jag ska nog gå ut ett tag och hitta på något :)

Såhär ser jag iallafall ut idag :)


Godnatt

Nu säger jag godnatt ifrån min sköna säng! ;)


Färdig :D


Rabarberpaj

Jag har en rabarberpaj i ugnen just nu och snart kommer min kusin hit och fikar och kanske farmor :)
Jag är helt galen i rabarberpaj!!! Jag bakade en typ varannan vecka förra sommaren och jag kan äta en hel själv! Den är så god!!! :D


I'm in love!!

Checka in dessa snygga skor!! De är grymt snygga och jag vill äga ett par av dom!!! :D
De är ifrån http://www.skonamig.se/ och kostar 399:-




Klippt gräs

Hej :)

Jag och Ida klippte nyss farmors gräs :) eftersom vi har tre klippare så tog vi varsin och det tog bara 15 min för hon har inte så mkt gräs just nu för det är massa sått :)
Nu sitter vi i soffan igen och checkar tv och ska dricka te :)


Latdag!

Heej :)

Idag har jag en latdag! Jag orkar verkligen inte göra nånting. Jag ville sola men det är ju ingen sol ute så det får bli en annan dag.

Jag jobbar inte förän på onsdag och å äre bara ett 3 timmar pass igen och det är nice men sen jobbar jag på torsdag och lördag och söndag men alla är kortpass så det är nice! :)

Nej nu ska jag göra mig lite frukost och sedan kolla vidare på tv :)


Instagram

Följ mig på instagram!! Jag heter Clarro1 :D


Godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på grease så jag säger godnatt nu :)


Woho!!!

Vi vann matchen med 3-0 :D min första match och vi vann :D nu är jag glad och jag tror att jag spelade ganska bra för alla sa det hehe ;)

Nu blire jordgubbar och mjölk :)


Match!!

Hej :)

Jag vaknade nyss och Nu ligger jag i soffan och kollar på familjen kardashian :)

Idag har jag match på hemmaplan och det blir min premiär match i det gröna stället :D hoppas jag inte gör bort mig ;)


Godnatt!

Nu ligger jag i sängen och kollar på stig Helmer story men den är inte så bra :/ tur att man har nån annan som underhåller än ;)

Aja nu säger jag godnatt och så ses vi i morgon! :)


Helt slut!!!

Hej :)

Nu är jag äntligen hemma efter ett väldigt tufft arbetspass! Vi sålde en 19,5 timmars, vilket innebär att vi säljer för 19 500kr i timmen och vi sålde även en 18 timmars (18 000 i timmen) och det var jobbigt för det rullade hela tiden men det är ändå kul när det händer något :)

Nu har jag duschat och slagit mig ner i soffan och här stannar jag resten av kvällen!!! :)


Rast

Hej :)
Nu har jag äntligen rast :) det har rullat hela tiden och vi har sålt massor!! :)
Jag gjorde mig själv en wrap :) jag äter grillade kyckling med bara sallad och gurka ;) det är gott ;) tog även pommes men de orkar jag knappt :)


Jobba jobba och igen jobba

Godmorgon :)

Ja idag ska jag som sagt jobba från halv 11 till halv 8 och jag känner just bu att jag aldrig kommer orka men never say never! ;) alla som jobbar är så roliga så det blir inte så jobbigt så jag överlever nog :)

Inatt sov ju Ida och jag hos mormor och morfar i deras jätte sköna bäddsoffa :) och snart ska de skjutsa oss till jobbet :)


Fy fan vad dåligt Sverige!!!!!


Heja Sverige!!!


Slutat

Hej :)
Nu har jag slutat jobba :) kändes fett konstig att jobba bara 3 timmar för jag kom nyss och nu har jag gott igen ;) men detektiv Nice för det var en stor rusch idag :)
Nu sitter jag och väntar på att mormor och morfar ska komma och sedan ska vi göra något tills Ida slutar (kl 5) tror jag och sedan ska vi hem till dom och sova där :)


Jobb och mormor och morfar

Hej :)
Idag ska jag jobba kl 4-7 och sedan ska jag och Ida sova hos mormor och morfar för vi har ingen skjuts till i morgon när vi ska jobba :) det blir nog kul. Var ett tag sen vi sov där :)

Nu ska jag packa väskan och kl 3 drar jag så det blir nog inte så mkt uppdaterat här Ida men återkommer på söndag och kanske i morgon för som sagt jag jobbar hela dan i morgon :/


Hem och sova

Hej :)
Nu har jag tränat klart och väntar på att bussen ska komma så att jag kan åka hem och sova för imorgon ska jag jobba men det är 16:00-19:00 så det är chill men på lördag är det 9 timmar :(

Aja nu ska jag åka hem och kanske äta nått och duscha och sedan sova :)


Träna fotboll

Hej :)
Nu sitter jag på bussen mot älmsta med Ida och vi ska träna fotboll :D
Innan vi klev på bussen gick vi till skolan och hämtade våra spel som vi gjorde innan sommarlovet :)

Ja bussen sitter fast i jätte långa köer så vi lär ju få stå här ett tag :/


Godmorgon

Eller god dag ;)
Jag kom nyss hem från Norrtälje med Ida och Sofi :) vi checkade in nya shoppingstället vid flygfyren :) det var jävligt mkt folk så vi stannade inte så länge :)
Nu är vi hemma och ska typ äta lunch och sedan blire bad i poolen och sedan buss mot Norrtälje igen och vidare till ids och sedan träning :D


Bäverbo

Nu är jag hemma igen från promenaden :) Det var ganka coolt att se bot och hur de hade kapat ner träden med tänderna. Här får ni bilder på hur det såg ut.










Bävrar

Nu ska jag gå på promenad med mamma,pappa,faster och hennes man och kolla på bävrar som har byggt bo nära vi bor :) jag tar självklart med mig kameran så ni få se bilder sen :)


Nu blire middag!


Schteker i solen

Hej :)
Jag sitter och gör ingenting i solen :) jag väntar bara på att mamma ska komma hem så att vi kan äta middag :)


Gårdagens shopping


Allt är inte med för Ida och Sofi har varsin tröja på sig men ni får dom på andra bilder :)





Lite sent för godmorgon

Så jag säger god dag ;)

Idag vaknade jag kl 11 åt frukost och sedan ringde Sofi och frågade om Ida och jag ville bada i våran kusins pool igen och det tackar man inte nej till ;) men det var ganska kallt Ida men ändå skönt! :)

Nu är jag ensam hemma för både Ida och Sofi jobbar med det är skönt :)


På väg hem

Hej :)
Nu sitter jag i bilen på väg hem från ännu en super rolig träning!! :D
Innan träningen var ju jag Ida och Ida i Stockholm och shoppade och jag fick faktiskt med mig mycket kläder :) jag visar dom i morgon :) ett mirakel skrädde även idag!! Ida och jag köpte inga smycken alls!!! :D klapp på axeln till oss!!! :D

Nä nu vill jag hem och duscha och sedan kolla på en bra film och dricka en kopp te :)


Godmorgon

Nu har jag gjort mig klar för att snart ta bussen mot Norrtälje och sedan vidare mot Stockholm med Ida och Ida :D vi ska shoppa och sedan blire till älmsta och träna fotboll :D dan kan inte bli bättre!!!! :D


Skit Sverige!!

Ja som alla kanske vet så förlorade Ju Sverige ikväll och det sög ju!!!! Skit Sverige men men vi får satsa på nästa match!!


Go sverige!!!

Nu blire match!! Sverige mot Ukraina och Sverige vinner ju lätt hehe ;)
Jag laddar upp med jordgubbar och glass :P

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3466485/images/2012/pic_206275692.jpg" class="image">


Badat pool

Hej :) nu är jag hemma igen efter ett skönt dopp i poolen :) det var 26 grader så det var väldigt skönt med ett dopp men efter ett tag vart det kallt :) men nu är årets första dopp avklarat :)

Mobiljäveln vill inte lägga upp en bild så ni får ingen.


Dagens bilder




















Lunch

Hej :)
Nu har Ida och jag varit på en fotorunda och snart ska jag Ida och Sofi cykla till våran kusin och bada i hennes pool :)
Men först äter vi lunch :)


Godmorgon

Jag vaknade nyss och ligger fortfarande i soffan och chillar :) första dan på sommarlovet :D
Idag ska jag bara ta det lugnt för jag har jobbat hela helgen och nu är jag ledig fram till fredag :)
Jag har inget inplanerat i veckan men jag skulle vilja åka till Stockholm och göra något med mina underbara vänner :) får se om det händer eller så åket jag själv hehe ;)


Hemma och supertrött!

Heej :)

Nu är jag hemm igen från jobbet och jag har sujk ont i fötterna!! Aja n ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på punk´t :)


Nu blire jobb

Nu är jag hemma från dopet och ska snart åka och jobba :)


Dop

Hej :)
Idag ska jag på dop och direkt efter det äre jobb för mig så jag kommer inte uppdatera här så mkt idag :)


Bilder på Ulrik Munther












Rast

Hej :)
Nu har jag rast i 30 min och sedan börjar jag jobba igen till 23:00 :/ det är tur att man jobbar med roliga personer annars hade jag aldrig överlevt!!!! :)


Grym!!

Hej :)
Nu sitter jag på stationen och väntar på mamma :)
Ulrik munther ägde som vanligt!! Han är sjukt bra och snygg hehe ;)
tog massa bilder både med mobilen och kameran så jag visar dom i morgon :)


Ulrik munther

Hej :)
Snart ska jag åka in till Norrtälje och till parken med Ida g och kolla på Ulrik munther och Martin Timell ;)
Sedan äre jobb för mig kl 5 till 11 :/


Grattis till studenten älskade syster!! <3






































Studentfirande

Hej :)
Idag kommer uppdateringen ligga på botten för min storasyster tar studenten och det blir girande hela dan men jag lovar att visa bilder sedan!!!! :)


Tack världen bästa mamma och pappa!!

Jag fick svslutningspresent av mamma och pappa idag och detta fick jag :) <3


Grillat

Hej :)
Nu är jag mätt som en plätt!! :) vi grillade idag och senare blire jordgubbar och glass :D


Smältande skal

Kolla in dessa coola Iphone skal :) Vill ha!!!!!! Finns på http://fyndiq.se/

Skal iPhone 4/4s grön/rosa smältande

iPhone 4 skal Melt grön rosa

Finns i flera färger


Jordgubbsmys

Hej :)

Som jag sa nyss så åt jag, Ida och Ida jordgubbar vid ån idag och här får ni bilder från det :) <3








Solbrillor

Tja :)
För ett tag sedan visade jag ju lina solbrillor jag köpte och jag tänkte visa dom på nu :)
Vad tycks?? ;)


Jordgubbar

Ida Ida och jag köpte jordgubbar och satte oss vid ån och åt :) vi fotade även med systemkameran så ni får mera bilder sen :)
Nu sitter jag och Ida på stationen och väntar på bussen som går om 40 min :/ sedan blire hem och ta det lugnt :)


På Kina

Hej :)
Nu är skolan slut och jag Ida och Ida firar in sommarlovet med att äta på Kina restaurang :)
När jag kommer hem ska jag ta det chill och i morgon blire fotografera på min storasysters student :)


Skolavslutning

Godmorgon :)
Idag äre äntligen skolavslutning!! :) fy f*an vad skönt!!!!!! :)
Först ska klassen samlas i aulan och sedan äre nån klassavslutning och med tvåorna och sedan ska vi få tårta och typ leka ute eller nått :)
Efter skolan ska jag Ida och Ida käka på Kina :) <33


Mår piss

Idag när jag kom hem från farmor känner jag mig hur trött som helst och jag undrade hur jag skulle klara av att jobba. Ja sa inget till mamma och pappa men pappa såg på mig att det var något och jag sa som det var att jag bara var trött efter skolan. Jag bör om till arbetskläderna och satte mig ner. Pappa säger igen att han ser att jag inte mår bra och jag börjar bara grina. Jag kunde inte hålla mig och jag grät massor! Mamma och pappa försökte trösta mig men jag kände att jag hade nått botten och orkade inte med mig själv längre! Mamma försökte ringa jobbet och skulle sägs att jag blivit sjuk men de svarade inte så jag bestämde mig för att åka och jobba ändå för jag tänkte att det kanske blir bättre när jag får göra något annat. Jag åkte in till jobbet men när jag kom in började jag prata med en på jobbet och hon frågade om jag hade grötigt och då började jag gråta igen. Hon snackade ned mig och det hjälpte men när jag skulle gå ut och stämpla in så såg alla att jag hade gråtit och frågade om något hade hänt och då brast det igen. Skiftledaren sa att jag fick vila lite innan jag gick på mitt pass så jag satte mig i omklädesrummet och grät och jag försökte sluta men jag kunde bara inte. En annan på jobbet pratade med mig oxå och hon känner jag ganska bra så det känndes bra att prata ut med henne. Efter en halvtimme tog jag mig ut och gick på mitt pass och det vart bättre när jag fick annat att tänka på. Skiftledaren sa att det var bara att säga till om jag ville sluta tidigare. Jag kände att det gick bra men jag slutade ändå 45 min tidigare.
Så nu ska det bli så himla skönt att slippa skolan på några månader och bara koppla bort allt!!!!!
Idag var alltså inte en rolig dag för mig!!!!


Hard Work!!

Hello :)
Nu är jag hemma igen, eller det är bara typ 200 meter till farmor så ;)
Jag har krattat och sått gräs och vi grillade och åt nyss :) vit en stor släkt för några har två barn och sen äre flickvännen och alla kusiner och så så vi var typ 15 personer eller nått ;)

Snart ska jag byta om för mitt nästa arbete på donken :) jag jobbar 17:00 till 21:15 :) det är ganska lagom :) hoppas det blir lite att göra!!! ;)


Gräver och krattar

Hej :)
Nu är jag hos farmor och alla kusinerna är här och hjälper till med att gräva och kratta farmors tomt :)


Hemma och ont i huvudet

Hej :)
Nu är jag hemma och ligger i lin säng med en kopp te och en film och snackar med en person ;) jag har skit ont i huvudet :(

I morgon blire en heldag med släkten hos farmor och typ kratta och grilla :)


Bussen hem

Hej :)
Nu är ännu en rolig träning avslutad :) jag väntar nu på bussen som ska ta mig hem och sedan vet jag inte vad som händer för big brother är ju slut :( men hittat säkert något annat att kolla på eller så blire en film :)


Hos ida

Hej :)
Nu är jag hemma hos Ida och snart ska vi gå till träningen :)
Idag fick jag följa med och äta på restaurang och Idas snälla pappa bjöd mig! :) det var gott men jag blev super mätt!! ;)


Godmorgon

Nu är jag färdig för sista dan i skolan :D dock har vi prov idag :( men det går nog bra :)

Ikväll blire träning igen :D


Godnatt!

Nu säger jag godnatt och så hörs vi i morgon :)


Dagens outfit





Äntligen!!!!


Slutat

Hej :)
Nu har jag slutat skolan men måste vänta till fem för vi ska gå med mamma och kanske pappa och köpa kamera :D Gud vad jag längtar!!!! :D
Vi fick inte se på lommarrännen idag för vi spelade massa tråkiga nenoryn och snackade så det var tråkigt :(


Jaaaaa!!!!

Det har slutat regna och himmelen är blå så det bli kanske sol och lommarrännen ändå :D


Regn!!!!!

Hej :)

Nu är jag i skolan och det vräker ner :( vi kanske ska till lommar och kolla på lommarrännen men det vill vi inte om det regnar :/

Ida ska jag även köpa min kamera :D


God morgon :)

Snart ska jag åka till skolan med Sofi :) jag går i skolan idag och i morgon och sedan är vi lediga på onsdag och slutar på torsdag och sedan äre Sofia student på fredag :) och sedan äre sommarlov!!!!!!!! :D


Heja amandus!!!!!

Woho nu äre big brother finalen och jag hejar på amandus!!!!!!!!!! :D
Nu blire även popcorn :P


Mys

Go kväll :)
Jag sitter nu och myser i min one piece och kollar på tv :) jag längtar som bara den till big brother finalen för jag vill veta vem som vinner :D men en sak undrar jag. Vad ska jag göra nu på kvällarna då hehe? ;) jag får kanske tillbaka mitt liv men jag kommer sakna det!! :)

Ida och jag ska unna oss lite popcorn ikväll till bb :)


Gårdagen

Hej :)
Ja igår kom då Ida, Tim, Jimmy och Rasmus hit :) först klev de av vid fel hållplats hehe så mamma fick åka och hämta dom ;) men det gick bra :)
Vi började med att spela kort typ en timme och snackade. sedan kollade vi på jägarna 2 vilket inte var min favorit film men den var inte den sämsta heller :) fast först kollade vi på tre filmer vi hade gjort i skolan ;)
Sedan gick vi ut till sofis hus där vi skulle sova och vi kollade på offcide och sedan somnade typ alla ;)
Idag gick vi upp vid typ 12 och spelade kort och sedan vid 3 åt vi lunch/frukost och sedan gick vi ner till bussen och de åkte hem :)


God morgon eller god dag

Nu är alla vakna och vi ska äta lunch/frukost :) jag bjuder på donken burjare eller.... ;)

Jag berättar mer om gårdagen senare :)


Gårdagens shopping






















Fyra ringar

Igår när vi var i Täby hittade Ida denna coola ring. Jag älskar den men den var lite dyr ;)
Den har 4 ringar jag har bara haft en med 3 förut och det är ganska jobbigt efter ett tag så jag undrar hur den här kommer att kännas efter en dag hehe ;)


God morgon

Jag ligger fortfarande kvar i sängen för jag orkar inte gå upp ;) men jag måste börja städa nu för våra kompisar kommer om 7 timmar hehe ;)


Lets Dance

Go kväll :)
Nu är jag hemma och smyckerna är på plats men det är ganska tajt hehe ;)

Jag kollar på lets Dance och jag har hejat på anton sedan dag ett och han bara måste vinna ikväll!!! :D

Det här är inte ens hälften av våra smycke!!!!! ;)


Hemmåt

Hej :)
Nu sitter jag på bussen hem :) det vart en snabba i Täby c men jag fick med mig lite kläder och även lite smycken hehe ;) vi får inte plats med mer men ändå köper vi hehe och så väntar 2 paket hemma med flera smycken :D

Aja snart framme i Norrtälje och sedan går bussen kl 7 typ :)


Täby c

Hej :)
Ny sitter jag på bussen med Ida Ida och adina och vi ska shoppa loss i Täby centrum :D jag MÅSTE ha ny kläder!!!

Sedan blire hem och storstäda för Ida och jag får besök ;)


Hej

Nu är jag i skolan och jag är äntligen klar med mitt memory :D
Här får ni bilder på det :)


RSS 2.0