Onsdag

Hej :)

Denna vecka har varigt både bra och dålig. Det dåliga var att vi skulle varigt på olika föreläsningar men massa var inställda eller tråkiga så jag Ida och Ida satt och spelade kort hela dan men sen på kvällen åkte jag och Ida med mamma och pappa till grönan :) lars Winnerbäck spelade där så mamma och pappa kollade på han medans Ida och jag åkte karuseller :) det var ingen kö så vi åkte massor och vi behövde inte kliva av en gång på jetline utan vi satt kvar och åkte en gång till :) samma sak med kvasten men där var man tvungen att gå av mellan men det var samma som åkte igen :) vi åkte över publikhavet och det var hur coolt som helst!!!! Jag åkte twister för första gången och den var skit läskig men jag åkte den två gånger men det räckte! ;) Ida och jag gick runt ensamma och fotade åkte och bara hade kul :) det var en lyckad kväll iallafall! :)

Idag vare vanlig dag förutom sista timmen för då delades alla estetare, även musik och bild och vi medier :) vi delades in i grupper och gick runt och svarade på gåtor och gjorde några övningar. Det var ganska kul faktiskt och de delade in Ida och jag i samma grupp men det gick bra ;)

Nu sitter jag på mammas jobb tills hon slutar om 10 min sedan blire hem och äta för jag åt ingen lunch idag heller så jag är ganska hungrig.


Ny vecka

Hej :)

Idag vare skola igen och början på en ny vecka. Vi hade vanliga lektioner idag vilket inte var så kul men det gick ändå :) vi skulle haft i-val sista lektionen men vi hade Ingen lärare så vi fick sluta tidigare istället men då missade vi våran buss med en halvtimme så vi fick vänta på nästa i två timmar men Ida och jag tog en tripp ner till stan och vi provade lite kläder men vi fick bara med oss ett halsband ;) sedan åkte vi hem och lagade mat och nu kollar vi på tv :)

Detta halsband köpte vi :)


Match

Hej :)

Idag vare match igen :) vi mötte uppsala. Vi böt om och värmde upp och det regnade lite. Jag kännde mig bra idag och kände att det skulle gå bra för mig och det gjorde det. Jag började på bänken men när jag gick in på plan så gick det kanon. Jag spelade yttermitt så jag fick springa mkt vilket inte är min starka sida så jag fick byta sen men jag gjorde några bra löpningar. Andra halvlek gick också bra. Samma position men även ytterback och jag tycker det gick bra för mig och även för hela laget. Trotts att det spö regnade (verkligen spöregnade) så spelade vi bra och vi vann med 4-1 :D vi var dyngsura efteråt så alla kunde vrida ut sina kläder men det var jätte kul att spela!

Nu är jag hemma och vilar med en kopp te framför tv:n och laddar inför en skolvecka :)

Btw: det regnar här ;)


Ensamma hemma

Hej :)

Idag har jag och Ida jobbat först på morgonen. Det var ganska mkt att göra men ändå bad de oss att sluta tidigare :) vi fick massor med beröm för att det gick så snabbt på våran station :D

Sen åkte vi hem och duschade och nu äter vi middag, Skagenmacka ;)
Mamma och pappa är på bröllop och Sofi är nån stans så vi är ensamma hemma men det brukar vi va så det är Nice.

Imorgon äre match igen och hemma så det är super skönt! Vi ska spela mot Uppsala och jag hoppas det går bra. Mina ben mår inte alls bra efter gårdagen! Jag har skitont i dom men det går nog bra ändå ;)

Skriver mer i morgon om resultatet :)


Gårdagen

Igår var en onödig dag i skolan! Vi kom dit vid nio som vanligt och skulle se på film men lärarna fick inte igång tv:n så vi fick vänta till 10 men sen fick de ihåg den. Vi såg pojken i randig pyjamas, som jag valde. Sedan vare lunch och efter det charader, tv:spelsturnering och tårtbakartävling. Det var en ganska tråkig dag! Men sen åkte vi hem till Ida och åt sallad på ankaret. Sen bar det av till lunden för match! Vi spelade mot nordia. Dom var bara tio stycken. Matchen gick kanon för oss. Vi vann med 5-0 men för mig gick det år skogen!! Jag fick spela mitten på mittfältet och där har kg aldrig spelat och jag var helt lost och sprang bara runt och irrade men det var tur att vi vann iallfall :)


Vandring från helvetet!!

Hej :)

Idag har inte varit den bästa dan i mitt liv!!! Vi skulle ut och vandra idag från penningby slott till Norrtälje. Det började bra men jag hatar att gå långt. Vi gick och gick genom skog med massa lera och vatten så jag var dyngsur om fötterna och skorna var bruna istället gör blåa. Lärarna sa att det skulle regna idag så jag klädde på mo varmt men solen sken ju så jag svettades och det var äckligt! Våran lärare sa att vi skulle stanna och äta och vila efter halva vägen men vi gick lite före dom så de stannade utan att säga till oss vilket var skit taskigt så vi satte oss mitt på vägen och drack en festis som smakade skit! Sen fortsatte vi att gå och gå och gå och gå. Vägen tog aldrig slut och jag hade skit ont i fötterna sv skavsår och blåsor och nu har skit ont i ett ben och det värker och gör ont så fort jag rör mig . Ja som ni kanske kam förstå så har jag inte haft en bra dag!!


Skola igen!

Hej :)

Idag började skolan igen då :( inget Jag har sett fram emot direkt men det blir nog bra. Jag har ju längtat efter kompisarna men inte lektionerna och de tidiga morgnarna ;)

Idag var en ganska onödig dag. Vi hade lite genomgångar, guidade ettorna och diskuterade jätte länge vad vi skulle göra i morgon. Det var tur att vi slutade tidigt iallfall :)

Imorgon blire nog en chill dag och sedan ska jag Ida och Ida äta på frasses efter skolan och sedan äre match i älmsta :) mamma och pappa kommer och kollar så vi behöver inte missa halva för att hinna med bussen :)

Nu kollar jag på tv med Ida och jag ska göra ni en kopp te och äta en banan :)

Såhär så jag ut idag :)


Städat

Hej :)

Ida och jag började dagen framför tv:n men sedan tog vi tag och städade av huset lite. Jag dammsög och Ida torkade av bänkar och bord. Sedan tog vi en sväng till farmor och hämtade posten. Sedan gick vi hem och lagade middag, falukorv i ugn med potatis. Och sedan kom pappa hem och sedan mamma. Ida och jag bakade även en sockerkaka :) sedan vare massa bra premiärer på tv så vi fastnade där igen och nu ligger vi ute i vår lilla stuga och kollar på film, om sara med skitsnygga Alexander Skarsgård som fotbollshunk :P

Imorgon blire in till Norrtälje fixa pass med mamma, äta på mammas jobb och sedan ta bussen mot väddö för fotbollsträning :D


Vinst

Hej :)

Jag spelade som sagt match igår så jag kunde inte blogga. Men iallafall matchen gick sådär. Jag/ vi spelade inte så bra och vi låg under med 2-1 men sedan tog vi oss tillbaka och vann med 3-2 :D det var skitkul att vi vann får det andra laget var lite bitchiga ;)
Sedan väntade en lång bilresa hem och jag och Ida var skithungriga för vi hade inte ärtigt seden 11 på morgonen så vi åt på donken i Norrtälje och det var suuuuper gött!!! ;)

Idag ska det bli regns sägs det så vi får va inne idag ;)


Helg

Godmorgon :)

Jag ligger just nu i soffan och kollar på mysteriet på kyrkogårdsön med Ida :) jag vet inte vad vi ska hitta på idag. Solen skiner inte så det blir vell en dag i soffan som vanligt :) vi ville att pappa ska köpa ost och skink sallad till oss för vi har inte testat nya pizzerian som har öppnat här :)

Imorgon äre match :D Ida och jag ska ta bussen till älmsta där det är samling och sedan ska vi åkandes nån till matchen :) hoppas vi vinner!!

Nu ska jag kolla klart på filmen :)


Bio

Hej :)

Emmy smsa tidigare idag och frågade om Ida och jag ville gå på bio med henne och självklart ville vi det! Så hon bokade biljetter och vi tog nästa buss mot Täby för att kolla på cockpit :) innan filmer käkade vi donken vilket var skit gött :P sedan kollade vi på filmen och den var väldigt rolig ibland men man skrattade mest åt de andra som skrattade för en tant skrattade hur högt som helst och det lät förfärligt och massa ungar som skrattade fult. Jag känner mig som en riktig Svenne hehe ;)

Efter bion tog vi bussen hem och vi hann med bussen från Norrtälje och hem oxå så det passa prefa men sen fick Ida och jag gå hem från bussen och det var kallt och massa paddor överallt och det är det värsta jag vet!!!

Aja nu ska jag sova så ses imorgon :)


Fredag

Hej :)

Idag äre fredag och vi har inget att göra. Ida och jag har inga pengar men jag skulle vilja åka och shoppa i Stockholm men det går ej. Ida vill gå på bio och vi har gratis biljetter men Ingen vill gå med oss :(
Mamma är borta hela helgen och antagligen Sofi oxå så Ida och jag är ensamma med pappa hemma. Vigör hitta på någe roligt men jan ska spela mes sitt band på lördag så vi blir helt ensamma men det brukar vi vars och det är skönt ibland.

Idag äre inte så varmt ute så vi spenderar nog dan framför tv:n :/


På jobbet

Hej :)

Jag har just avslutat mitt pass för den här veckan :) det var inte så mkt att göra idag men ganska :) Ida slutat snart och mamma kommer så vi ska åka hem och äta duscha och kolla på tv :) imorgon ska vi till Norrtälje igen och göra nya pass för vi ska till Estland med kusinerna och mormor och morfar så vi behöver nya :)
Sen är vi lediga båda två ett tag för skolan börjar ju på onsdag.

I helgen äre match och jag blev uttagen fast jag inte har tränat på två veckor :) jag är riktigt taggad för jag gjorde ju mål sist ;) hoppas på en repris!!

Aja snart slutat Ida så jag ska dra nu :) jag tog en mellan vatten medans jag väntar ;)


Resultatet

Såhär vart det med hyllorna vi köpte :) vad tycker ni? :) alla skal fick inte plats så vi får köpa en till ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3466485/images/2012/pic_502cc881e087c336610000c8.jpg" class="image">


Torsdag

Hej :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra fram till halv 4 då jag ska ta bussen in med Ida och jobba. Men till dess er jag ej. Kanske ta vara på det fina vädret och sola lite eller ta hand om denna hög med kläder ;)


Sverige!!

Hej :)

Ida och jag hittade en hylla som var bra så vi tog två ;) nu ska vi bara få upp dom så vi kan ställa upp skalen :)

Just nu sitter Ida och jag och kollar på Sverige Brasilien och äter frukt och dricker te :)
Imorgon blire jobb igen men inte förrän kl 5 så vi har hela dan på oss att sova kolla på tv och städa lite :)


Köpa hylla

Hej :)

Idag väkte Sofi oss och frågade om vi skulle med och fila hos våran kusin. Hon bor på gångavstånd så vi gick dit och fikade. Nu är vi hemma och har inget att göra men Ida och jag ska in till norrtälje med 3 bussen och möts upp mamma och sedan ska vi dra till rusta och köpa en hylla så att Ida och jag kan ha våra mobilskal nån stans :) vi har ganska många nu ;)


Nya skal

Vi fick vårat sista paket med skal igår. Alla dessa för 28 kr styck från fyndiq.se.



Jobba

Hej :)
Jag sitter just nu på jobbet och jag börjar om 25 min. Ida och jag tog tio bussen in så vi var här en timme innan jag började men det är ganska skönt att sitta här ett tag :)

Efter jobbet ska Ida och jag på nån kurs så att vi kan börja övningsköra och den kursen är 3h och 45 min och jag hinner inte duscha så jag får stinka donken hela tiden men det får jag eller de andra stå ut med ;)

Jag skriver mer imorgon eller ikväll :)


Blåbär

Hej :)

Idag kom farmor ner och frågade om Ida och jag ville följa med och plocka blåbär. Det lät inte så lockande men vi följde med för farmors skull :) vi plockade ganska mkt men det var inte så kul men farmor älskar det hehe :)
Vi fikade även hos farmors syster och hennes man :)

Men nu är vi hemma och har blåbär och hallon muffins i ugnen :) snart ska vi göra middag oxå men vi vet inte vad men det hittar vi nog på snart ;)


Jobbat igen

Hej :)

Idag jobbade jag igen och idag vare massor att göra så jag massproducerade chees hamburgare och bog mac och även massa nuggets :)

Nu är jag hemma och latat mig i soffan med Ida. Har ganska tråkigt men jag är trött så det är skönt :)


Jobbat

Hej :)

Idag har jag som sagt jobbat från kvart i 11 till 3. Det var väldigt lugnt Ida så jag hade inte så mkt att göra men det är Inge kul att bara stå ock hänga men ibland ärr skönt :)

Nu är jag hemma och har precis tjocknat in mig en halv hemmagjort pizza ;) den var god!! Men nu är jag propp mätt så jag ska vila i soffan lite :)


Tv

Go kväll :)

Jag sitter i soffan och kollar på tv. Det är Inge roligt på den men snart börjar ett ok program :)

Imorgon missar jag morfars 75 års dag för jag ska jobba så jag får inte träffa hela släkten :( det suger men vad ska man göra.. Jag har ju fått stå över 2 pass och jag har inte jobbat så mkt denna månad så jag får skit lite i lön :(

Nu ska jag kolla vidare hörs i morgon :)


Nya hårfärgen

Här får nu före och efter bilder på mitt hår. Första är före och andra efter :)


Fredag

Hej :)

Idag äre fredag vilket innebär slutet av ledigheten! Imorgon ska jag jobba och även på söndag men det är kort pass och på morgonen så det är lugnt :)
Idag gick Ida och jag som vanligt till posten men inga skal idag heller :( nu måste vi vänta hela helgen och det vill vi inte :(
Aja ikväll blire middag hos farmor med pappas farbror :) gött med grillat!

Jag visar min nya hårfärg senare :)


Färgat håret

Hej :)

Idag på morgonen färgade mamma mitt och Idas hår i likadana färger ;) nu kommer alla på jobbet att bli galna för de ser ingen skillnad och nu har vi lika hår oxå hehe ;) men de får lära sig nån gång!! :)

Lite senare ska jag åka med mamma och pappa och köpa en ny dusch. Inte så kul kanske men jag vill inte bara sitta hemma :) Ida jobbar ikväll igen så jag får ha tråkig Ida oxå men det går nog bra :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3466485/images/2012/pic_50239acd9606ee3e2600000a.jpg" class="image">


Pengar!!

Hej :)

Nu har våra gäster åkt hem. Vi spelade gurka och jag tog hem en utav påtterna :) ni fattar säkert inte alls vad jag snackar om men jag orkar inte förklara ;)
Nu ligger jag i sängen och kollar på Harry Potter med Ida och dricker saft :)
Hoppas resten av våra skal kommer i morgon! Ida och jag går till brevlådan hela tiden haha ;)

Nej nu säger jag godnatt! :)


Paket!

Idag kom ett efterlängtat paket från stylebytyra.se och detta fanns i paketet :)


Orkar inte mer!

Hej :)

Idag äre regnigt där jag bor så det blir en dag i soffan som vanligt :/ inatt hade jag ont i tån igen men inte som första vatten men ondare än andra natten och idag gör oxå ont så jag får se om jag kan träna i morgon och jobbs i helgen. Jobba tror jag jag kan men träna är nog uteslutet :(
Ikväll kommer familjen schylander hit och spelar kort :) jag ska baka nånting till dess men vad? Jag tror hallonpaj eller silviakaka :) vi får se :)


Arg!!

Jag fick ringa till jobbet och säga att jag inte kan jobba i morgon och det är jag skit arg för!! Varför ska en liten tå gör så att jag inte kan jobba? det suger så hårt!!! Jag vill/behöver pengar och jag vill jobba för det suger att bara vara hemma och slöa i soffan :( nej nu är jag arg för jag vet ju inte vrf jag har ont eller vrf jag fick ont så..... Nej usch jag är jätte arg nu!!!


Ear cuff

Jag hade tråkigt och kännde för att pyssla så jag tog ett gammalt halsband och satte ihop massa kedjor och gjorde denna ear cuff :) vad tycker ni? :)


Nytt skal

Idag kom ett av mina skal som kg beställde häromdan från fyndiq.se :) Hiss eller Diss?


Gick inte!!

Jag tänkte åka med mamma och handla nu så jag testade att sätta på mig en sko och det gick vell ok om jag knöt jätte löst men sen när jag skulle gå gjorde det skitont så jag får stanna hemma och kolla på tv :( det suger att va skadat/handikappad och inte kunna göra nånting så jag får se om jag kan jobba i morgon :( men eftersom jag inte kan ha skor så ser det inte så ljust ut :(


Besök

Hej :) Idag har min gammal fotbollstränare Anniz varigt här och även hennes mamma. Vi åt hamburgare och fikade och snackade massor :) det var trevligt och det var ett tag sedan vi träffades så det var kul :) Jag skulle ju ha jobbat idag men pga av min dumma tå då fick jag ringa och säga att kunde jobba. Jag haltar även idag men det gör inte lika ont men jag kan inte ha skor än så jag vet inte om jag kan jobba i morgon heller men jag skulle rings senare och se om det gick annars får jag ta det lugnt en dag till men det är inte så kul att bars vara hemma när man kan jobba och tjäna pengar :( Aja nu ska jag kolls på tv ock vila lite och sedan blire middag och en tråkig kväll för Ida jobbar :/


Åska och blixtra

Hej :) Här åskar det och blixtrar hur äre hos er? Ida och jag är ganska rädda men vi satte på en bra svensk film och drog ner alla rullgardiner så nu ligger vi här och kollar på film :) Jag bad mamma ta fram kryckorna fö det gör så j*vla ont och jag kan inte gå så de underlättar :) men jag vill inte ha denna smärta längre!! Det är inte skönt!! Aja imorgon får jag se till att den blir bättre så jag kan jobba på onsdag :) min gammal fotbollstränare kommer hit i morgon oxå så det blir no lite fika och roligt prat :) Godnatt nu från mig :)


Ingen akuten

Mamma ringde till akuten och frågade innan så att vi inte åkte i onödan men de sa att det kan vara nageltrång eller nått så vi skulle avvakta och åks ib i morgon om det inte vart bättre. Jag fick rings jobbet och sägs att jag inte kan jobba och det suger ju för jag har inte så många pass och jag behöver pengarna men jag kan ju varken gå eller ha skor så det skulle nog inte gå så bra och så äre ju fotbollsträning oxå men det går ju inte alls så jag får avstå från allt :( det suger hårt!!!!!! Jag har ett arbetspass på onsdag oxå men som det är nu äre tveksamt om jag kan jobba då :( Nu ska jag ta en alvedon mot smärtan och lägga mig i soffan :(


Akuten

Mamma sa att vi kanske måsta åka till akuten och kolla på min tå för den är alldeles blå/röd och svullen (ser ut som en potatis) och jag har grymt ont!!! Det kanske är lika bra men ingen jag hade lust med :/ men jag kan knappt gå och det gör skit ont så jag tror att det är lila bra :/


Aj!!!!!

Hej :) Jag har haft ont i min stor tå några dar men inte så att jag har tänkt eller lidit av det men igår när jag kom hem var det värre och inatt kunde jag knappt sova för det värkte som f*n! Och idag äre inte alls bättre tvärtom idag haltar jag mig fram och kan knappt gå och det värker och dunkar i den hela tiden. Den är röd och svullen så jag tänkte att det kanske var ett bätt men jag har ingen aning jag vet bara att det gör j*vligt ont!! Jag kan inte ens ha flipflop på mig och jag ska jobba i morgon så jag får se om jag kan göra det :(


Mål!!!!

Hej :) Jag försökte blogga i morse men det fungerade inte så jag gör det nu istället :) Idag har jag spelat match borta mot hagby. Det är väldigt långt att åka och vi åkte lite fel men till slut kom vi fram i tid :) vi hade bara 11 spelare idag så ingen avbytare så jag var ju helt slut även mom jag inte sprang så mkt. Min kondis är på botten just nu men jag hoppas den blir bättre! Aja matchen gick bra ändå och 2 min in i matchen så får jag till ett långskott som målvakten tappar in och jag gör mål :D jag gör aldrig mål så det var jätte kul men sen gjorde dom andra 3 mål så vi förlorade men jag hade kul ändå :) Nu jag hemma efter långs bilfärder och jag har jätte ont i huvudet så Ida och jag ligger som vanligt i våran lilla stuga och kollar på glee :) Godnatt från mig!


Soffpotatis!!

Hej :) Jag ligger just nu i soffan och kollar på os med mamma och Ida :) det är ganska kul att kolla faktiskt men jag mår lite dåligt när jag ser dom som ska springa 25 varv :O helt galet för jag blir trött efter ett varv ;) Imorgon är match för mig :D Ida jobbar men jag är ledig så jag kan va med synd att det är ganska långt bort så jag kommer hem sent men det är kul så det gör inte så mkt :) Nu ska jag kolla vidare och jag kanske hör av mig i morgon men nu säger jag godnatt! :)


Dagens outfit

Tröja: ginatricot Linne: ginatricot Byxor: bik bok Solglasögon: h&m

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3466485/images/2012/pic_501d293ae087c371860003fe.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3466485/images/2012/pic_501d29489606ee02e9000007.jpg" class="image">


Kalas

Hej :) Idag ska jag till min kusin och gira hennes äldsta barn som fyller 5 eller 6 år :) det blir bad och fika :) Sedan blire hem igen och ja vet inte va som hittas på då :)


Shoppat

Tja :) Idag vart det inte så mkt shopping bara 1 tröja och lite smycken men det är lagom för då har jag pengar kvar :) Nu ligger jag i sängen och kollar på glee med Ida och äter winergum och dricker te :) Godnatt!


Täby c

Hej :) Det vart ändrade planer igen :) jag ska till Täby c med Ida Emmy och My och jag iallafall ska shoppa loss ;) Såhär ser jag ut idag oxå :)


Ont i magen!!

Hej :) Det vart ingen fotboll för mig idag för att när jag var på jobbet så fick jag jätte ont i magen!! Jag känner mig alldeles blek och kunde knappt stå eller tänka för jag hade så ont! Jag fick det efter att jag drack en mugg vatten och jag har fått ont i magen förr av vattnet på jobbet men aldrig såhär så jag tror att de var pga av det :( så jag fik skjuts hem av min kusins snälla pojkvän som jobbar nära donken :) Nu är jag hemma och kollar på tv dricker te och äter en sockerkringla och jag mår bättre nu :) Imorgon blire grönan med Jenny Sofi Dennis "grannen" och Ida :D


Jobb!!

Hej :) Ja nu är jag på jobbet och väntar på art klockan ska slå kvart över så att jag kan börja jobba :) sedan bäre av direkt till väddö för fotbollsträning igen :)


Godis!!!

Hej :) Nu är jag hemma, eller jag kom hem kl 8 men nu ligger jag i sängen och kollar på glee :) När vi kom hem fikade vi lite med Sofi och hennes kille och sedan gick Ida pch jag ut och beställde smycken från stylebytyra.se för de har jätte rea :) Imorgon blire jobb för mig och sedan fotbollsträning igen :) Godnatt!!


Åland

Hej :) Nu är jag på färgan mot Åland :) det är min familj och Emmys familj som åker :) Emmy Ida och jag har redan shoppat i tax freen ;) Vi blir borta hela dan så jag kanske skriver senare :)


RSS 2.0